Infografika. Ceļu satiksmes noteikumi, kas jāzina velosipēdistam

2016.gada 1.janvārī stāsies spēkā jaunie Ceļu satiksmes noteikumi. To mērķis ir uzlabot ceļu satiksmes drošību, īpašu uzmanību pievēršot mazaizsargātajiem satiksmes dalībniekiem. Ceļu satiksmes drošības direkcija ir izveidojusi infografiku par jaunajiem noteikumiem velosipēdistiem. Neogeo.lv veica šīs informācijas vizualizāciju.

Infografika. Velosipēdisti ceļu satiksmē. Ceļu satiksmes noteikumi. Velojosla
Ziņas izveidotas 434

11 komentāri par “Infografika. Ceļu satiksmes noteikumi, kas jāzina velosipēdistam

  1. Kā var vienā vārdā divritenis pieļaut tik daudz kļūdu, ka sanāk vārds svešvalodā? Tas nekas, ka rakstīts latīņu burtiem.

  2. vēl tas, ka pa gājēju pāreju varēs šķērsot nenokāpjot no velosipēda, iepriekšējo vietā, kur tika norma iztulkota, ka velosipēdista braucējam no velosipēda jānokāpj, ja vēlas šķērsot ar gaismu neregulējošu gājēju pāreju. Un varēs pagriezties pa kreisi no kreisās malas, kas ir vēl viens nāves manevrs.

  3. Pietrūkst realitātes atspoguļojoša infogramma – Līklocis – velosipēdists mēģina apbraukt bedres un kājāmgājējus, kuri slāj pa veloceliņu. 😉

  4. velocelinju probleema Juurmalaa jautra- pat jaunus celus taisot, apmales saaugstinaas. Biju ieteikusi pirms Laachpleesha dienas muusu domei vai nu spechoku noliigt vai pashiem uz riteniem seesties un izbraukt marshrutu no Kemeriem liidz Lielupei. Taa vien raadaas, ka Juuurmala sadaliisies, un buus vecaas pilseetas pie uudens, a Majorgals lai tusee taalaak

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saistītie raksti

Ierakstiet savu meklējamo atslēgvārdu vai frāzi un nospiediet taustiņu Enter, lai meklētu. Nospiediet taustiņu Esc, lai meklēšanu atceltu.

Atpakaļ uz augšu