Šā gada oktobra beigās pētījumu kompānijas „GfK” veiktā aptauja rāda, ka gandrīz visi Latvijas iedzīvotāji ikdienā ēd makaronus. NeoGeo.lv veica šīs aptaujas vizualizāciju.
Šā gada oktobra beigās pētījumu kompānijas „GfK” veiktā aptauja rāda, ka gandrīz visi Latvijas iedzīvotāji ikdienā ēd makaronus. NeoGeo.lv veica šīs aptaujas vizualizāciju.
Ierakstiet savu meklējamo atslēgvārdu vai frāzi un nospiediet taustiņu Enter, lai meklētu. Nospiediet taustiņu Esc, lai meklēšanu atceltu.
Un kāda tad ir tā atšķirība starp mīksto un cieto kviešu makaroniem? Es arī nezinu…
Viedoklis:
Negribās piekrist, ka 98%, jo daudzi paziņas speciāli neēd makaronus, jo tie taisīti no miltiem. Pieļauju ka tādu personu varētu būt daudz vairāk par 2%.
Ja teiktu ka 98% savā mūžā ir ēduši makaronus, tad tam ticētu vairāk.
Esmu skatījies visādos pavāru portālos, tai skaitā arī itāļu, un šaubos, ka eļļas pievienošana vai noskalošana zem auksta ūdens ir aplamība. Eļļu pievieno, lai makaroni nesaliptu vai vienkārši labākai garšai gan vārīšanas laikā, gan pēc nokāšanas. Un zem auksta ūdens skalo, lai atdzesētu, ja makaroni paredzēti salātiem.
Tā kā infrografikas pasūtītājs ir Dobeles Dzirnavnieks, kas pagaidām neražo pilngraudu makaronus, tad tas jebkādu makaronu neveselīgumu automātiski pasludina par mītu un reklamē saliktos ogļhidrātus, kas protams ir labāki par tīro cukuru, bet tā kā tā pārāk strauji pāstrādājas un asinis īsā laika intervālā piepumpē pilnas ar glikozi, pārslogojot aizkuņģa dziedzeri, kas ar gadiem var izraisīt diabētu un pre-diabētu. Tādēļ jāēd pilngraudu makaroni. Vispirms gan jāsāk tādi ražot!
Makaroni, tatad-roltons, domats?
Nekad netaisiet infografikus no tvnet žurnaļugu rakstņiem un reklāmmēsliem. Nopietni. Cilvēki jau tvnetā konmentāros izņirgājās.